En del far till himlen och andra förgås, såna som vi bara drömmer på

Gick aldrig och la mig.. Städade lite i lägenheten i stället, gick igenom alla filmer dammade ur hyllan och sorterade fint och även fixa tvmöbeln och det med and so other stuff. Känner mig duktig!

Före;
Efter;
Före;
Efter;


Blev det inte lite finare i alla fall? ehe!

Life wont wait

Godmorgon, eller något! Ligger i sängen medans Johan håller på drar till jobbet och känner mig lite piggish så passar på att skriva lite här när jag äntligen har tid och bosatt mig lite mera. Resan ner gick bra, käkat massa hämt mat i helgen, varit på Ikea för att kolla soffor, gjort pannkaks frukost och städat åt tjockisen! Tror jag ska sova lite till men ändå gå upp tidigt idag, så himla kallt i lägenheten. ;(



Saknar gamla tider och mina piercingar ;<

Besök

Josefine är här, i duschen atm. Vi har tjockat, glott film, spelat spel och promenerat i kylan. Kvinnan åker hem imorgon och jag åker till Kalmar på fredag. gosh! Ikväll blir det tacos, gottigott! Förövrigt är jag rätt besviken/arg på hur jävla patetiska och själviska människor kan vara hur mycket man än ställer upp för dem, fyfan för er! Hoppas ni får vad ni förtjänar. :)

Fade into darkness

Det var precis vad min dator gjorde.. Batteri sladden glappa slönder och vägrar ge ström till min dator vilket gör mig inte sådär jätte glad! Hoppas jag kan få det fixat i veckan. Alltid bra att ha en dator, speciellt om man ska flytta. plus att nu kan jag inte lyssna på min musik i mitt rum, blä!och mina bilder, buhuhuh :( Men nog om det, idag har jag storstädat och plockat i rummet. Imorgon blir förmodligen min sista dag på jobbet och på måndag kommer Josefine!

My milkshake brings all the boys to the yard

Idag är en trött dag, blev inte många timmars sömn inatt och sen på morgonen
stimmar fabriken brevid. Just great!Sitter och väntar på maaat, hamburgare och hemgjord milkshake.. åhnmonmo!! Imorgon får jag sovmorgon, helt underbart, tänkt att gå till gymmet innan jobbet sen med. (: Men idag blir det nog bara sova som gäller typ! (a)

Little Linda

I would tap that!



Live, Love, Laugh

Angående jobbet så sa jag upp mig och bestämde mig för att välja att flytta till Kalmar, helt sjukt!
Sticker om ungefär 2 veckor.
Det känns overkligt men ändå så fritt och skönt som jag kan andas hopp typ. Jag är glad!

Shopping i Mora

Var och shoppade igår en hel del grejer för nästan 700 spänn på åhlens.. :$
men det är jag värd! Håller på färgar löshåret och hade inge bättre för mig att fördriva lite tid här och tipsa lite och så, sen ska det ätas mackor och drickas te!


Min nuvarande hårfärg jag använder, färgar min mörka utväxt mycket bra! I like!


Köpte Got2b volym puder, en bra vara.
Testade nytt torr schampoo, batiste med cocos lukt, den var grym!
Phc's heat protecting, den luktade mest sprit och vet inte om jag gillar den ännu..
Sen lite bassmink behövdes!

I'd just want something beautiful

NEEDTOBREATHE – Something Beautiful

Hope for the hopless

Beslutsångest.. beslutsångest, panik och uppochner..
Det är såhär att jag ska flytta, säga upp mig och ja, starta ett nytt liv. Sökte ett jobb nere i Småland i en stad som heter Älmhult på en Kina restaurang, dels för jag fick lov men det lät rätt kul. Sen visade det sig att under tiden jag väntat på att ska få höra något ifrån den finns det en person som ställer upp för mig och vill hjälpa mig ur situationen jag lever i här så jag blev inställd på att jag skulle inte få jobbet eftersom jag bor i Dalarna och sådär, så planerade, tänkte efter och beslutade tillsammans med underbara Johan att jag skulle flytta till Kalmar och dela place. Sökta jobb och kanske hitta en utbildning för att komma vidare med saker. och Idag när jag skulle säga upp mig så ringer dom ifrån Älmhult och säger att jobbet kanske är 85 % mitt samtidigt som jag står och förbereder mig för att säga upp mig. Men det är nog så att jag inte vill ha jobbet för det innebär ungefärsamma sak som dagens jobb, Jobba, jobba varje dag förutom en dag, jobba två olika pass under dagar och så vill inte jag ha det! När ska jag ha tid att umgås med någon? Ens kunna träffa någon att umgås med när jag jobbar då många inte jobbar och jag ledig när alla andra jobbar.. Så jag vet inte vad jag ska göra, men det lutar nog mot Kalmar. Imorgon bestäms allt och jag känner mig verkligen helt upp&ner och tycker detta är jobbigt! Men som sagt, imorgon kommer dommen. To be continued!

If you're going to San francisco, be sure to wear some flowers in your hair

Imorgon kommer detta hem till mig om jag inte har fel.
Ska fixa så jag har rött, långt, tjockare och fint hår, åh!


Put some colour on

Målade naglar

A Hidden Wholeness

Mitt nattmål.
Sitter och mumsar på det här mitt i natten, blev en lång jobb kväll så är helt slut.
Imorgon blir det ingen sovmorgon inte och förmodligen en del turister på jobbet.
Har nolllust att sova fast jag är så trött, vill bara sitta uppe, glo runt på nätet och lyssna på musik!
Men gör jag det dör jag imorgon när klockan ringer.. Godnatt bloggen!

I just wanna die

Det är lördag och jag är hur opepp som helst, klockan är strax efter tre och jag gick upp för en halv timme sen kanske. Sen om två timmar står man på jobbet, usch! Kill me? Sen måste jag även fixa med min lön som jag skulle haft den 25 december för att en viss annan person inte fixar det och tappar bort kontonumret.. Anyways, dom där Jelly shotsen blev helt fucked up. Dum skit! Sjukt sugen på att göra Kärleksmums för det var tusen år sen sist och jag behöver svulla..! Nu måste jag gå och duscha för att jobba och se ut som ett äckel går inte bra ihop. :p

13 Januari

Blev en lång och tråkig dag, tog ledigt under lunchen och vilade upp mig lite.
Städade rummet och målade naglarna. Tog mig till jobbet som varade i två timmar, galet tomt..
Hade en så tråkig fredagskväll (vilket nu fick mig att inse att det var en fredag och den 13, haha) så jag
exprimenterade och häxade ihop Jelly shots, får se resultatet imorgon. Verkade fruktansvärt spännande i alla fall! (:

RSS 2.0